Kom een echte Rembrandt halen in Den Haag 28 en 29 mei 2016

U bent hier

Het Lange Voorhout staat 28 en 29 mei 2016 in het teken van het Haags Montmartre.  Onder de statige bomen van het Lange Voorhout wordt dit evenement dit jaar voor het eerst georganiseerd.

Haags Montmartre is het zusje van de Haagsche Kunst- en Antiekdagen dat al 22 jaar wordt georganiseerd in het laatste weekend van augustus. De Haagsche Kunst- en Antiekdagen zijn ondertussen uitgegroeid tot een fenomeen onder Kunst- en Antiek minnend Nederland. Met de voorjaarseditie genaamd Haags Montmartre is een nieuw, terugkerend, evenement geboren. 
Onder de deelnemers van Haags Montmartre zijn veel “oude” bekende van de Haagsche Kunst- en Antiekdagen maar er zijn ook veel nieuwe deelnemers.  Op deze nieuwe fair staan ruim 100 stands met participanten uit binnen- en buitenland. Deze participanten hebben een zeer divers aanbod voor ieder budget, van Antiques, Brocantes en Vintage tot (Schilder-) Kunst en Sculpturen.

Daarnaast is er speciaal werk van diverse kunstschilders: je kunt het kunwstwerk rechtstreeks van de kunstenaar zelf kopen. Bovendien kun je onder het genot van een Crêpe op het terras genieten van Franse Chansons van huis-accordeonist Pierre. 
Net als op het Montmartre zijn er ook dit weekend diverse karikaturisten aanwezig. Noemenswaardig is Rembrandt van Gein, want wie wil er nou geen echte Rembrandt? Bij alle karikaturisten kun je nu een gratis karikatuur van jezelf laten maken. 

Kom naar Den Haag , die mooie stad achter de duinen.

 

Reacties