Sinterklaas kleurplaat voor de kleintjes

U bent hier

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen. Hoor wie tikt daar zachtjes tegen 't raam. 't Is een vreemdeling zeker, die verdwaalt is zeker. 'k Zal eens even vragen naar zijn naam.

Sinterklaas is weer in het land en daarom heb ik voor uw kinderen dit keer een Sinterklaas kleurplaat gemaakt met een actuele knipoog, want ook dit jaar waait de Pietendiscussie weer door de bomen… Zoals op de Sinterklaas kleurplaat te zien is, is de goedheiligman er zelf nu ook mee bezig.  Gelukkig kunnen de kinderen vooralsnog lekker kleuren en genieten van het Sinterklaasfeest.

Uw kinderen kunnen deze Sinterklaas kleurplaat inkleuren en daarna - als zij dat willen - in hun schoen  stoppen. Sinterklaas en Piet zullen daar vast en zeker blij mee zijn  de kinderen voor hun moeite met wat lekkers belonen. Download of open de Sinterklaas kleurplaat hier en open daarna met uw rechtermuisklik het menu om daar de afbeelding op te slaan of af te drukken. 

Zwarte Piet Cartoon Expositie 

In Eindhoven laten diverse cartoonisten hun opinie zien over dit veelbesproken thema met een Zwarte Piet Cartoon. Zelf legde ik de link met de grote instroom van de vluchtelingen in Nederland en de rest van Europa. Beide onderwerpen leiden slechts maar tot een ding, wat eigenlijk zonde is.  Hieronder ziet u mijn Zwarte Piet cartoon voor de expositie. 


De Zwarte Piet Cartoon Expositie duurt van 1 november t/m 5 december en wordt gehouden in de Cartoon Art Gallery, Stratumsedijk 10 te Eindhoven. 

Reacties