Optreden

U bent hier

Beurzen, evenementen, bruiloften en (bedrijfs)feesten. Wanneer u Jan Ibelings uitnodigt, bent u verzekerd van een vermakelijke act met sprekende karikaturen. Een optreden van Rembrandt van Gein en Karikaturist IBIS brengt moeiteloos een lach op ieders gezicht.

Hij is één van de meest succesvolle karikaturisten van ons land. Jan zijn liefde voor tekenen spat van het papier af en zijn opgeruimde karakter zorgt voor een vrolijke noot tijdens elk feestelijk optreden. 

Karikaturist IBIS

Met een vlotte babbel achterhaalt Karikaturist IBIS de favoriete bezigheid van uw gasten en met een snelle pennestreek worden beroep, sport of hobby vastgelegd. Karikaturist IBIS mengt zich - met zijn mobiele schildersezel - gemakkelijk tussen het publiek waar hij levendige karikaturen en energieke ontmoetingen creëert. En als kers op de taart krijgen uw gasten een tastbare herinnering mee van dit optreden.

Rembrandt van Gein

Hebt u altijd al een echte Rembrandt willen hebben? Dan is dit uw kans! Jan Ibelings levert kunst met een knipoog en maakt als Rembrandt van Gein vrolijke portretten in de sfeer van zijn inspirator: Rembrandt van Rijn. Tijdens zijn optreden hebt u in slechts 10 minuten een goed gelijkende karikatuur in een prachtige lijst. Een echte originele Rembrandt van Gein.