Aanbevelingen

U bent hier

Jan Ibelings heeft meerdere keren getekend op evenementen waar ik dagvoorzitter was. Jan verstaat de kunst om heel snel de kern van interviews te vatten in een karikatuur. Telkens goed gelijkend en met de juiste overdrijving zonder ooit beledigend te zijn. Op een feest zorgt Jan voor de nodige pret en ontspanning als hij zijn karikaturen onthult.
Henkjan Smits, Talent-ontwikkeling, Organisatieadvies, Inspiratie - 21 januari 2015

Henkjan

Ik neem Jan geregeld mee als wij ergens een strategiedag, brainstorm of workshop faciliteren. Hij is in staat om in enkele minuten een vlijmscherpe cartoon te maken van een relevant onderwerp dat zich voordoet, waarin vaak aanwezigen figureren. Zo levert hij een belangrijke visuele bijdrage aan sessies, die keer op keer door onze klanten zeer gewaardeerd wordt. Hij is zeker niet de goedkoopste, maar ik heb met goedkopere tekenaars gewerkt en ervaren waarom Jan zijn geld dubbel en dwars waard is. In zijn vak is 'NET niet goed' gelijk aan 'HELEMAAL mis', en dat kun je je niet permitteren. Jan is zo scherp en bekwaam dat je dat risico niet loopt. Gezien de waarde die hij toevoegt is zijn fee dus echt niet te veel!
Martin Koot, business manager Financieel Advies bij MoneyView

Martin

Jan Ibelings is op al onze vakbeurzen actief geweest en heeft daar aangetoond om een echte publiekstrekker en animator te zijn maar is ook nog eens een aangenaam mens om mee samen te werken.
Ruud Waldhober, ASWS beursorganisatie

Ruud

Jan is een prettige vent om mee te werken, no nonsense en komt altijd afspraken na. Hij denkt mee in concept en dat resulteert in een complementair eindresultaat van het creatief eventconcept. Inzetbaar op vele fronten en dat doet Jan dan altijd met enthousiasme. Kan geen negatief punt bedenken, alleen dat ie vaak bezet is als wij hem willen boeken, maar dat isalleen maar positief voor hem en dat zegt ook wat over zijn performance!
Sheila Gijselman

Sheila

Ik heb Jan Ibelings meerdere malen ingehuurd op grote evenementen met relaties en op beurzen als act. Jan beweegt zich subtiel tussen het publiek, brengt een ontspannen sfeer met zich mee en zet mensen treffend neer (karikatuur). Hij prikkelt, maar weet hoever hij kan gaan. Geeft aanleiding tot verrassend andere gesprekken die mensen dichter bij elkaar brengen.
Ciska Uijlenbroek

Ciska