Animatie

U bent hier

Wilt u een probleem uitleggen, een instructie geven of als bedrijf een informatief verhaal vertellen? Een animatie is een originele en creatieve manier om uw boodschap over te brengen. 

Een voiceover vertelt in duidelijke woorden en begrijpelijke zinnen uw verhaal terwijl Jan Ibelings synchroon deze woorden in beelden tekent. Het verhaal komt tot leven waar de kijker bij is en de animatie neemt hem erin mee. Dat brengt uw boodschap extra goed over.  

Een voorbeeld van een animatie voor bedrijven ziet u aan de rechterzijde van deze pagina. De animatie gaat over de Villa Pinedo, een organisatie voor leerlingen met gescheiden ouders. 

Karikatuurvideo

Zoekt u een origineel cadeau voor iemand die alles al heeft? Een collega die met pensioen gaat, een jubileum, uw moeder die Sara wordt, een stel dat in het huwelijk treedt? 

Verras diegene dan met een karikatuurvideo. Upload een foto van de persoon voor wie dit cadeau is op de website karikatuurvideo, laat ons weten om welke bijzondere gebeurtenis het gaat en vertel ons over zijn/haar hobby’s en de bezigheden die hij heeft. 

Jan Ibelings maakt dan een mooie karikatuurtekening waarna we een animatie maken: de karikatuurvideo. Gegarandeerd een persoonlijk en creatief cadeau met een vleugje humor.