Karikaturist.nl
Animatie

Wilt u een probleem uitleggen, een instructie geven of als bedrijf een informatief verhaal vertellen? Een animatie is een originele en creatieve manier om uw boodschap over te brengen. 

Een voice-over vertelt in duidelijke woorden en begrijpelijke zinnen uw verhaal terwijl Jan Ibelings synchroon deze woorden in beelden tekent. Het verhaal komt tot leven waar de kijker bij is en de animatie neemt hem erin mee. Dat brengt uw boodschap extra goed over.  

Een paar voorbeelden van deze “whiteboard animaties zie je hier. Jan leverde cartoons voor animaties voor diverse bedrijven en organisaties zoals Stedin, Brandweer, Heineken, Accenture, Villa Pinedo en Augeo.

Karikaturist IBIS
met zijn rode pet
Als Karikaturist IBIS treed Jan Ibelings al jaren op als live-karikaturist tijdens diverse evenementen, feesten en beurzen. Met zijn prachtige karikaturen tovert hij een glimlach op ieders gezicht. De karikaturen kunnen ook op bierviltjes worden getekend.
Als live-cartoonist legt karikaturist IBIS uw zakelijk overleg of brainstormsessie vast in pakkende cartoons.
Leer ook een karikatuur maken tijdens de workshop karikatuur tekenen.
Jan
Ibelings
In zijn studio tekent Jan Ibelings zonder rode pet cartoons en karikaturen van foto.
Van simpele cartoons tot uitgebreide poster met veel details. Ook whiteboard animaties die zijn opgebouwd uit een aantal cartoons.
Een karikatuur van foto is een origineel en persoonlijk cadeau voor iedere jubilaris, pensionado, Abraham en Sara.
Contact
Gestellaan 26
3431 GN Nieuwegein
T 030 604 25 54
M 06 543 45 271
info@karikaturist.nl
KvK 30074018
© Karikaturist IBIS 2024
Website: Ibo Ibelings