Karikaturist.nl

Live cartooning

Live cartooning is ideaal voor brainstormsessies, workshops, congressen, maar ook tijdens trainingen. Karikaturist IBIS  maakt van uw woorden, ideeën en conclusies ter plekke cartoons
Live cartooning kan een perfecte manier om beladen onderwerpen zichtbaar te maken. Dankzij de bevrijdende werking van een cartoon wordt de discussie nieuw leven in geblazen.
De onderwerpen van de gastspreker of kritische opmerkingen uit het publiek worden door Karikaturist IBIS op visuele en humoristische wijze vastgelegd.
De gemaakte cartoons hangt Karikaturist IBIS op in een wandje, zodat gedurende het evenement de deelnemers de gemaakte cartoons kunnen bekijken. Na afloop kan de opdrachtgever de gemaakte cartoons vrij van copyright gebruiken in de verslaglegging. Ook kunnen gemaakte cartoons digitaal aangepast worden voor gebruik in verdere uitingen (copyright in overleg)
Boek deze act!
Karikaturist IBIS
met zijn rode pet
Als Karikaturist IBIS treed Jan Ibelings al jaren op als live-karikaturist tijdens diverse evenementen, feesten en beurzen. Met zijn prachtige karikaturen tovert hij een glimlach op ieders gezicht. De karikaturen kunnen ook op bierviltjes worden getekend.
Als live-cartoonist legt karikaturist IBIS uw zakelijk overleg of brainstormsessie vast in pakkende cartoons.
Leer ook een karikatuur maken tijdens de workshop karikatuur tekenen.
Jan
Ibelings
In zijn studio tekent Jan Ibelings zonder rode pet cartoons en karikaturen van foto.
Van simpele cartoons tot uitgebreide poster met veel details. Ook whiteboard animaties die zijn opgebouwd uit een aantal cartoons.
Een karikatuur van foto is een origineel en persoonlijk cadeau voor iedere jubilaris, pensionado, Abraham en Sara.
Contact
Gestellaan 26
3431 GN Nieuwegein
T 030 604 25 54
M 06 543 45 271
info@karikaturist.nl
KvK 30074018
© Karikaturist IBIS 2024
Website: Ibo Ibelings