Karikaturist.nl
karikatuur van foto

Een collega die jubileert of afscheid neemt ?....Een vriend of familielid die 30, 50, 75 of 90 wordt ? ….. Jan Ibelings kan een mooie karikatuur van maken vol persoonlijke zaken. Hobby’s, sport, liefhebberij, een leuke anekdote, een hilarische situatie op de werkvloer of een gevleugelde uitspraak. Jan portretteert iedereen met een glimlach. Ook auto’s, gebouwen, machines kunnen er bij getekend worden.

 

Een mooi cadeau is de tekening met twee karikaturen. Zeker voor bruidsparen. Voor grotere groepen is het mogelijk een groepskarikatuur van je team, afdeling of gezin te laten maken. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Stuur goede recente portretfoto’s en informatie naar Jan en u ontvangt in no time een prachtige karikatuur.

 

De karikaturen worden digitaal geleverd. Natuurlijk kan de karikatuur ook als print geleverd worden. Inlijsten is ook mogelijk.

Karikaturist IBIS
met zijn rode pet
Als Karikaturist IBIS treed Jan Ibelings al jaren op als live-karikaturist tijdens diverse evenementen, feesten en beurzen. Met zijn prachtige karikaturen tovert hij een glimlach op ieders gezicht. De karikaturen kunnen ook op bierviltjes worden getekend.
Als live-cartoonist legt karikaturist IBIS uw zakelijk overleg of brainstormsessie vast in pakkende cartoons.
Leer ook een karikatuur maken tijdens de workshop karikatuur tekenen.
Jan
Ibelings
In zijn studio tekent Jan Ibelings zonder rode pet cartoons en karikaturen van foto.
Van simpele cartoons tot uitgebreide poster met veel details. Ook whiteboard animaties die zijn opgebouwd uit een aantal cartoons.
Een karikatuur van foto is een origineel en persoonlijk cadeau voor iedere jubilaris, pensionado, Abraham en Sara.
Contact
Gestellaan 26
3431 GN Nieuwegein
T 030 604 25 54
M 06 543 45 271
info@karikaturist.nl
KvK 30074018
© Karikaturist IBIS 2024
Website: Ibo Ibelings