Karikaturist.nl
Workshop

Workshop karikatuur tekenen

Met de workshop karikatuur tekenen leert u hoe een sneltekenaar te werk gaat. Neem een kijkje in de keuken van Karikaturist IBIS en bekijk uzelf, collega’s of vriend(inn)en eens met andere ogen! U leert op een leuke manier met veel plezier bij u op locatie een karikatuur of cartoon tekenen. 
Workshop karikatuur tekenen voor teams 
Een collega met een brede scheiding of een manager met een opvallend reukorgaan? De workshop karikatuur tekenen is zeer geschikt voor teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje. Om elkaar goed aan te vullen, moet je immers elkaars zwakke kanten durven zien en benoemen! Tijdens de workshop karikatuur tekenen krijgt u voorbeelden, verschillende technieken en leert u de kneepjes van het vak. 
Bent u de nieuwe Karikaturist IBIS? Gefeliciteerd, dan krijgt u na afloop een kunstwerk van de meester zelf mee naar huis!
De Workshop karikatuur tekenen duurt ongeveer 1,5 à 2 uur en is inclusief materialen zoals tekenpapier, stiften, potloden, gummen en puntenslijpers. Indien gewenst kunt u de workshop karikatuur tekenen combineren met een kort optreden na de workshop waarin u deze karikatuurtekenaar de kneepjes van het vak in de praktijk ziet beoefenen. 
Boek deze act!
Karikaturist IBIS
met zijn rode pet
Als Karikaturist IBIS treed Jan Ibelings al jaren op als live-karikaturist tijdens diverse evenementen, feesten en beurzen. Met zijn prachtige karikaturen tovert hij een glimlach op ieders gezicht. De karikaturen kunnen ook op bierviltjes worden getekend.
Als live-cartoonist legt karikaturist IBIS uw zakelijk overleg of brainstormsessie vast in pakkende cartoons.
Leer ook een karikatuur maken tijdens de workshop karikatuur tekenen.
Jan
Ibelings
In zijn studio tekent Jan Ibelings zonder rode pet cartoons en karikaturen van foto.
Van simpele cartoons tot uitgebreide poster met veel details. Ook whiteboard animaties die zijn opgebouwd uit een aantal cartoons.
Een karikatuur van foto is een origineel en persoonlijk cadeau voor iedere jubilaris, pensionado, Abraham en Sara.
Contact
Gestellaan 26
3431 GN Nieuwegein
T 030 604 25 54
M 06 543 45 271
info@karikaturist.nl
KvK 30074018
© Karikaturist IBIS 2024
Website: Ibo Ibelings