Workshop karikatuur tekenen

U bent hier

Met de workshop karikatuur tekenen leert u in 12 stappen hoe een sneltekenaar te werk gaat. Neem een kijkje in de keuken van Karikaturist IBIS en bekijk uzelf, collega’s of vriend(inn)en eens met andere ogen! U leert op een leuke manier met veel plezier bij u op locatie een karikatuur of cartoon tekenen. 

Workshop karikatuur tekenen voor teams 

Een collega met een brede scheiding of een manager met een opvallend reukorgaan? De workshop karikatuur tekenen is zeer geschikt voor teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje. Om elkaar goed aan te vullen, moet je immers elkaars zwakke kanten durven zien en benoemen! Tijdens de workshop karikatuur tekenen krijgt u voorbeelden, verschillende technieken en leert u de kneepjes van het vak. 

Bent u de nieuwe Karikaturist IBIS? Gefeliciteerd, dan krijgt u na afloop een kunstwerk van de meester zelf mee naar huis!

De Workshop karikatuur tekenen duurt ongeveer 1,5 à 2 uur en is inclusief materialen zoals tekenpapier, stiften, potloden, gummen en puntenslijpers. Indien gewenst kunt u de workshop karikatuur tekenen combineren met een kort optreden na de workshop waarin u deze karikatuurtekenaar de kneepjes van het vak in de praktijk ziet beoefenen.